Free Shipping the rest of March, use the code TAKECARE❤️

About Me


OM MIG

Jeg er autodidakt tæppemager, med baggrund i beklædning, produktudvikling, byudvikling, kulturarbejde og designstrategi.

Jeg begyndte min tæpperejse i 2013, da jeg ønskede mig et gulvtæppe men ikke havde råd til et og ikke syntes der var nogle jeg rigtigt brød mig om. Derefter begyndte jeg at efter måder at fremstille tæpper på og da jeg ikke havde råd et plads til en væv, eller tufte pistol faldt min kærlighed på et lille redskab ved navn Danellanål, som jeg ved hjælp af min kære muts fandt brugt. 

Der startede en tid med at øve sig og forstå værktøjets begrænsninger og muligheder. Det var på et tidspunkt hvor tæpper igen blev en del af indretningen på væggene og jeg vidste hurtigt at jeg ønskede at give tæpperne en funktion andet en pynt og lyddæmpende. 

 

SPEJLENE

Ideen med spejlene kom i 2016, men der gik lidt tid før jeg sagde det højt og turde springe ud i at teste om det kunne lade sig gøre og om det overhovedet var et fedt produkt. Jeg kan nemlig roligt sige at mange ikke forstod det og ikke synes det lød specielt lækkert. Men det er jo oftest det der gør at man får lyst til at modbevise den tanke. Så i foråret 2017, startede jeg med at teste og undersøge hvordan sådanne et spejl kunne fungere.

Det blev til dette grafiske spejl

ØJESPEJLET

Øjespejlet opstod da jeg i 2017 blev bekendt med den sjovest podcast jeg nogensinde har hørt, nemlig My Dad Wrote a Porno! En stakkels mands far har skrevet en erotisk novelle og han deler denne sammen med to af hans venner med resten af verden, ved at læse den op. Den utroligt usexet, men ubeskriveligt sjov og novellen hedder Belinda Blinked. Der snakkes meget om at hun stort set ikke blinker igennem bøgerne og det satte gang i ideen om at lave et blinkende øje.

Startede dog med at se om det ville fungere bare med at lave et øjespejl og stille og roligt er en ide inspireret fra en Erotisk novelle, blevet til mit signatur spejl.