Brug koden TAKECARE for gratis fragt❤️

About Me


OM DYREBORG

 

Mit navn Ina G. Dyreborg og jeg er tekstilkunstneren dette farverige univers!

Jeg er autodidakt tæppemager, med baggrund i beklædning, produktudvikling, byudvikling, kulturarbejde og designstrategi. Jeg har en Bachelor i Living Design Fra Kea Design og Business.

Jeg begyndte min tæpperejse i 2013, da jeg ønskede mig et gulvtæppe men ikke ikke kunne finde noget der var rigtigt mig og efter længere tids søgen begyndte ideen om at skabe det selv at arte sig. Derefter begyndte jeg at lede efter måder at fremstille tæpper på og det blev Danellanålen, et lille hånddrevne værktøj der var med til at starte min rejse som tekstilkunstner.

Derfra handlede det om at lære værktøjet at kende, udforske dets muligheder og begrænsninger og forfine min teknik. Jeg testede mig igennem garntyper og lærreder at tufte i, indtil jeg fandt de materialer der passede min stil og temperament.

For mig var det vigtigt fra starten at tæpperne skulle være mere end et gulvtæppe, det skulle inspirere og give lyst til at gå på opdagelse i det taktile. Spejlene var med til at skabe en ekstra funktion, men samtidigt give en god kontrast. Der er noget poetisk ved at det hårde mod det bløde og spejlet der fanger lyset og giver rum, sammen med tæppet der sluger lyder og skaber ro.

Mit univers er sanseligt, farverigt og fuld af humor og vitalitet. Mine værker kredser bl. a. om, hvordan seksualitet, beundring, glæde, frygt og vrede griber forstyrrende ind i vores tilværelse og giver dynamik og energi.